top of page

Mission & vision

"Vi lever for at undervise og integrere fodboldspillere. Det er faktisk det eneste vi gør - og vi elsker det!"

Sprog er en stor del af menneskers liv - en gennemsnitlig person taler faktisk op til 20.000 ord om dagen. Derfor skal sproget helst givet mening for at vi kan performe. Mennesker skal opleve tryghed, inspiration og udvikling når de udtaler sig – både når det går godt, og når der er brug for hjælp og støtte. 


Vi vil hjælpe med at integrere fodboldspillere, herunder undervise i -og oversætte sprog, så ingen føler sig udstødt. Det udspringer af vores værdier og vores syn på mennesker - det er vores eksistensberettigelse. Vores opgave er at fremme menneskers kommunikation og påvirke sportslige arbejdspladser, når individet bliver bedre integreret i ansættelsesforholdet. Vi ser os selv som en kommunikations- og integrationsbevægelse, der aldrig står stille. Vi har mennesker i fokus – både individet, men også arbejdspladsen hvor individet skal præstere og integreres.


Vi følger vores kunder i de bevægelser, der sker gennem deres ansættelsesforhold. Fra start til slut. Vores fokus er at spilleren bliver integreret og præsterer i ansættelsesforholdet, så det gavner både spiller og klub sportsligt.

Glade fodboldspillere
Den gode mission: Mission
bottom of page