top of page

Services

Vi tilbyder integrations- og sprogarbejde samt tolkeservice

​EKSEMPEL 1: En fodboldklub køber en udenlandsk spiller

​En fodboldklub køber en udenlandsk spiller, som ikke taler dansk eller engelsk.

Klubben er interesseret i at spilleren tilegner sig det danske/engelske sprog, da træningen, mm. foregår derpå. Det er vigtigt for klubben, at spilleren integreres hurtigst muligt pga. de sportslige forventninger.


Klubben kontakter Speak Performance, hvorefter der arrangeres et møde med henblik på opstart af et kommunikationsforløb.

Speak Performance udarbejder et skræddersyet forløb med spilleren i centrum og ud fra dennes niveau og ståsted. Der er ikke en færdig facitliste, da alle individer er unikke med forskellige forudsætninger. Målet er at spilleren integreres effektivt med 100% tilfredshed for både klub og spiller.

I kommunikationsforløbet lægges der vægt på sprogundervisning med overførbare, daglige begreber, som der bruges i kommunikationen på træningsbanen, taktikrummet og i kamp, så det gavner klub og spiller sportsligt. Spilleren lærer dansk eller engelsk, så der kan føres en samtale på tomandshånd, eks. i møde med træneren eller interviews. Kommunikationsforløbet planlægges således, at det bliver en sjov, naturlig del af spillerens hverdag, så vedkommende effektivt bliver en integreret del af klubben samt glad for at bo i Danmark. EKSEMPEL 2: En professionel sportsudøver skal til udlandet. 

En professionel sportsudøver skal til udlandet, og han/hun vil gerne lære et nyt sprog hurtigst muligt, så integrationen effektiviseres. Vedkommende tager kontakt til Speak Performance med henblik på et uforpligtende møde. Ud fra sportsudøverens ønske laves der et effektivt forløb, så denne kan lære det ønskede sprog. 


EKSEMPEL 3: Tolkeservice til en ny spiller 

Klubben har erhvervet sig en ny spiller, som ikke taler det ønskede sprog. Klubben tager kontakt til Speak Performance med henblik på et samarbejde, hvor der skal ydes tolkebistand. Speak Performance tilbyder tolkeservice i mange henseender, såsom til træning, kamp, interviews, mm. Har I brug for en anden løsning? Kontakt os for et uforpligtende møde.


Kontakt os for et uforpligtende møde. 

Workspace

Virtuel undervisning

Lær det nye sprog hjemmefra

Virtuel undervisning er en fleksibel løsning, som mange spillere foretrækker

Adult Students

Fysisk undervisning

Lær det nye sprog i klubben eller hos os

I klubben, hjemme ved spilleren eller hos os. Vi står til rådighed uanset hvor.

Services: Services
bottom of page